آیا موسیقی واقعا نوعی سرگرمی است؟

۲۰ بازديد

آیا موسیقی واقعا نوعی سرگرمی است؟

طبق سومین گزارش سالانه نیلسِن (Nielsen) که 360 موزیک با سلایق و علایق مختلف را بررسی کرده بود، موسیقی در صدر فعالیت های سرگرم کننده برای آمریکایی ها قرار می گیرد. با اینکه اغلب اوقات موزیک ها به عنوان یک پس زمینه مورد استفاده قرار می گیرند، اما اکثریت افراد مورد بررسی در این تحقیق بیان کردند که به طور فعال به موسیقی گوش می کنند.

 

موسیقی چطور ما را سرگرم می کند؟

موسیقی منبع سرگرمی فوق العاده ای برای شماست. وقتی به آهنگی گوش می کنید و آن را از درونتان احساس می کنید و در رویا می روید در واقع موسیقی در حال سرگرم کردنتان است. لازم نیست حتما به اپرا یا کنسرت بروید تا از شنیدن موسیقی لذت ببرید، حتی بدون اینکه جایی بروید هم می توانید با گوش دادن به آهنگ های زیبا لحظات لذت بخش و سرگرم کننده ای داشته باشید.

چرا موسیقی یک زبان جهانی به حساب می آید؟

بررسی ها نشان می دهد که در واقع “موسیقی یک زبان همه گیر و جهانی است”. در هر جامعه ای که فکرش را کنید موسیقی (چه با کلام و چه بی کلام) وجود دارد. موسیقی به طور مرتب از انواع خاصی از رفتارها برخوردار است و دارای ویژگی های آکوستیکی است که به طور سیستماتیک با اهداف و پاسخ های خوانندگان و شنوندگان آهنگ ها مرتبط هستند.

ژانرهای رایج موسیقی کدامند؟

سبک ها و ژانرهای محبوب و رایج موسیقی عبارتند از:

  • بلوز (Blues Music)
  • جاز (Jazz Music)
  • ریتم اند بلوز یا آر اند بی (Rhythm and Blues)
  • راک اند رول (Rock and Roll)
  • راک (Rock)
  • کانتری (Country)
  • سول (Soul)
  • دنس (Dance)

چه کسی کلمه music را ابداع کرد؟

واژه music به معنای موسیقی از کلمه یونانی (mousike) گرفته شده است که به معنی هنر میوزها (art of the Muses) می باشد. میوزها در یونان باستان، الهه های شعر، موسیقی، هنر و رقص بودند. کسی که موسیقی می نوازد نیز musician (نوازنده) نامیده می شود.

موسیقی چگونه به وجود آمد؟

احتمالا اجداد اولیه ما با استفاده از دستهایشان اولین موسیقی موزون را نواختند. ممکن است اولین بار یک نفر متوجه شده باشد که با به هم زدن چوب ها و سنگها به طوری که به دستشان هم آسیبی نزند می توانند صداهای موزونی ایجاد کنند. به هر حال چیزی که می دانیم این است که موسیقی قدمتی بسیار طولانی دارد و از همان زمان که انسانها وجود داشتند و تکامل یافتند موسیقی هم شکل گرفت.

 
 

موسیقی و زیبایی شناسی

۱۹ بازديد
 

موسیقی و زیبایی شناسی

در رابطه با موسیقی سه نظریه‌ی زیبایی شناسی وجود دارد:
  • موسیقی به مثابه زبان احساسات
  • موسیقی به مثابه نماد احساسات
  • ذات موسیقی صدا و حرکت است
برخی از پدیده‌های طبیعی مانند صدای آب، وزش باد، صدای برگ‌های درختان و … آوا‌های طبیعی موسقی هستند. این امر نشان می‌دهد که موسیقی پدیده‌ای طبیعی است که در فطرت انسان و در تمام فرهنگ‌ها و جوامع وجود دارد.

 

تاریخچه زیبایی‌شناسی در موسیقی

موسیقی یا موزیک توانایی برانگیختن احساسات را دارد و این امر از بیش از دوهزار سال است که در همه جای دنیا به اثبات رسیده است. اما درک اینکه چگونه چنین احساساتی را در انسان به وجود می‌آورد کمی دشوار به نظر می‌رسد. برخی از قدیمی‌ترین نظریه‌های غربی هنر را تقلیدی از طبیعت خدا می‌دانند. موسیقی قادر به توصیف اشکال و رنگ‌های طبیعت نیست، ولی نقش به سزایی در تقلید اصوات موجود در عالم دارد. اما این قالب هنری غیرمفهومی و غیر تقلیدی که مجموعه‌ای از اصوات نظام یافته‌است به نحو معینی تجربیات زیبایی شناسانه‌ای فراهم می‌آورد که در ابعاد و مراتب مختلف دارای ارزش هستند.
 
 

از مهندسی بافت برای ساخت دریچه های قلب استفاده می شود

۱۸ بازديد

از مهندسی بافت برای ساخت دریچه های قلب استفاده می شود

یک تیم تحقیقاتی بذرهایی را با استفاده از ترکیبی از فناوری نانو، چاپ سه بعدی و مهندسی مکانیک تولید کرده اند که می تواند سلول های زنده را رشد داده و ماشین آلات و اندام ها را تولید کند.

یک تیم تحقیقاتی از ترکیبی از فناوری نانو، پرینت سه بعدی و مهندسی بافت دریچه‌های قلب ایجاد کرده‌اند که قادر به رشد سلول‌های زنده و تولید بافت‌ها و اندام‌های عملکردی هستند. در حال حاضر نیاز مبرمی به دریچه های قلب وجود دارد زیرا بیماری های مربوط به دریچه های قلب یکی از شایع ترین علل نارسایی قلبی هستند. تنها در آمریکا سالانه بیش از 90000 نفر نیاز به تعویض دریچه قلب دارند. در این میان، دریچه های قلب مهندسی شده توانسته اند بر برخی از مشکلات مربوط به دریچه های مکانیکی و بیوپروتزی غلبه کنند. اما در حال حاضر استفاده از دریچه‌های مکانیکی که معمولاً فلزی هستند، فرد را مجبور می‌کند تا پایان عمر خود را صرف رقیق‌کننده‌های خون کند و دریچه‌های بیوپروتز که معمولاً از حیوانات بافتی ساخته می‌شوند، عمر محدودی دارند و باید. بعد از 10 تا 20 سال باید تعویض شود.

هر دو نوع دریچه قادر به بزرگ شدن نیستند، به این معنی که نوجوانانی که به کمک نیاز دارند باید چندین بار در طول زندگی خود قلب خود را تعویض کنند. در همین حال، محققان توانسته اند برای اولین بار با استفاده از مواد زیستی مبتنی بر نانوالیاف قوی، انعطاف پذیر و غیر قابل تجزیه، دریچه های قلب مهندسی زیستی تولید کنند. سلول های بنیادی قلب در این آردها رشد می کنند و در انکوباتور قرار می گیرند. سلول ها در یک دوره 15 روزه رشد می کنند و چندین لایه سلول را تشکیل می دهند و به تدریج جایگزین داربست رو به زوال می شوند.

این روش تا زمانی ادامه می یابد که دریچه پس از کاشت در بدن بیمار به طور کامل با بافت های طبیعی بیمار یکپارچه شود. نتایج بالینی کاشت این دریچه ها نشان داده است که عملکرد آنها مشابه دریچه های طبیعی قلب بوده و با همان سرعت و فشار موثر دریچه های تجاری باز و بسته می شوند. اگرچه هنوز راه زیادی تا رسیدن این دریچه ها به بالین وجود دارد، اما محققان بر این باورند که این دریچه های میکرو موتوری می توانند به زودی نارسایی دریچه قلب را حل کنند.

منبع : http://gg.gg/12bobx

https://bit.ly/3SojFc7

https://did.li/GH6YH

شرکت فناوری بن یاخته

 

https://social.msdn.microsoft.com/profile/tamikahayes2/

https://www.pinterest.com/pin/931682241637205723/

https://express.adobe.com/page/JIKt2B2Kb1grT/

https://sites.google.com/view/bonbiotech/home

https://onlineproofing.home.blog/2022/08/20/bonbiotech/

https://tamikahayes2.tumblr.com/

https://myspace.com/tamikahayes2

https://disqus.com/by/tamikahayes2/about/

https://www.goodreads.com/user/show/155022580-tamika-hayes

https://en.gravatar.com/tamikahayes2

https://www.ted.com/profiles/37614594

https://www.behance.net/tamikahayes

https://tamikahayes2.livejournal.com/profile

https://www.quora.com/profile/Tamika-Hayes-12

https://issuu.com/tamikahayes2

 

 

تنبلی تخمدان شایع ترین اختلال غدد درون ریز در زنان جوان است

۱۹ بازديد

تنبلی تخمدان شایع ترین اختلال غدد درون ریز در زنان جوان است

سندرم تخمدان پلی کیستیک که معمولا به عنوان کیست تخمدان شناخته می شود، یکی از شایع ترین اختلالات هورمونی در زنان در سنین باروری است. سندرم تخمدان پلی کیستیک معمولاً با علائمی مانند بی نظمی قاعدگی، افزایش سطح آندروژن، مشکلاتی مانند آکنه و رشد مو در نواحی خاصی از صورت و بدن، کیست های کوچک روی تخمدان ها و ناباروری خود را نشان می دهد. اما این سندرم بیشتر از یک اختلال هورمون جنسی وجود دارد. اختلال متابولیک.

دکتر. حسین صمدانیفورد، فوق تخصص غدد و متابولیک و عضو گروه تخصصی ناباروری مرکز ابن سینا درباره عوارض متابولیکی این سندرم گفت: سندرم تخمدان پلی کیستیک شایع ترین اختلال غدد درون ریز و هورمونی در زنان جوان است که به غیر از باروری ، سیستم متابولیک بدن را نیز تحت تأثیر قرار می دهد.» زیرا اغلب با چاقی و مقاومت به انسولین همراه است.

دکتر. صمدانی فرد درباره مقاومت به انسولین توضیح داد: انسولین هورمونی است که باعث می شود سلول های خون از قند (گلوکز) برای تامین انرژی استفاده کنند و گاهی به دلایل خاصی از جمله سندرم تخمدان پلی کیستیک، سلول های عضلانی، چربی و کبد قادر به پاسخگویی مناسب به آن نیستند. انسولین یعنی نمی توانند گلوکز خون را جذب کنند یا نمی توانند ذخیره شوند بنابراین پانکراس برای غلبه بر افزایش سطح گلوکز خون مجبور به تولید انسولین بیشتری می شود که به این وضعیت مقاومت به انسولین می گویند و تداوم آن می تواند منجر به افزایش آن شود. سطح گلوکز خون (هیپرگلیسمی) و در طول زمان به پیش دیابت و دیابت نوع 2 می رسد.

عضو تیم تخصصی مرکز درمان ناباروری ابن سینا توضیح داد: خطر مشکلات متابولیک مانند پیش دیابت و دیابت در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک که چاق هستند بسیار بیشتر است.

این مشکلات در جوانی و بعد در زندگی ظاهر می شود. بنابراین، زنان مبتلا به این سندرم باید سطح قند خون خود را کنترل کنند و ما درخواست قند خون ناشتا و سه ماهه آزمایش قند خون C1 A را برای مراجعان داریم.

وی با اشاره به سندرم متابولیک به عنوان یکی دیگر از عوارض احتمالی سندرم تخمدان پلی کیستیک، گفت: سندرم متابولیک اختلالی است با عوارضی مانند دور شکم بزرگ، افزایش تری گلیسیرید خون، سطح HDL پایین، فشار خون بالا و افزایش قند خون که طیف وسیعی از دیابت را شامل می شود. ." همراه.

وی ادامه داد: سندرم متابولیک یکی از مشکلاتی است که زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک به ویژه افرادی که دارای اضافه وزن هستند، در حال حاضر و آینده با آن مواجه خواهند شد.

از نظر مدیریت این عوارض، دکتر. صمدانی فرد گفت: معمولا برای بیماران سندرم تخمدان پلی کیستیک متفورمین تجویز می کنیم که دارویی بی خطر و بدون عارضه است که به پیشگیری از دیابت و بهبود متابولیسم در این بیماران کمک می کند.

علاوه بر این، این دارو می تواند به بهبود اختلالات هورمونی کمک کند. اما مهمتر از درمان دارویی، تغییر سبک زندگی است. اگر زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک سبک زندگی سالمی را اتخاذ کنند، یعنی رژیم غذایی کم کالری، کاهش وزن و ورزش منظم داشته باشند، از بسیاری از این عوارض می توان پیشگیری کرد.

یکی از اعضای تیم تخصصی مرکز درمان ناباروری ابن سینا در پایان گفت: همانطور که قبلاً گفته شد، تغییر سبک زندگی موثرتر از هر روش درمانی دیگری برای سندرم تخمدان پلی کیستیک است. کاهش وزن، حتی چند پوند، برای زنان دارای اضافه وزن یا چاق بسیار مفید است.

رژیم غذایی سالم یعنی کاهش مصرف کربوهیدرات های ساده، چربی های اشباع شده، غذاها و نوشیدنی های حاوی قند مصنوعی و افزایش مصرف میوه ها و سبزیجات تازه نیز می تواند بسیار مفید باشد.

علاوه بر این، زنان جوان باید ورزش منظم را به برنامه روزانه خود اضافه کنند. ما حداقل سی دقیقه ورزش هوازی، پنج روز در هفته، یا سی دقیقه ورزش غیر هوازی یا استقامتی، مانند دمبل سبک، سه روز در هفته را توصیه می کنیم. این تغییرات می تواند به بهبود مشکلات متابولیک این بیماری و بهبود اختلالات هورمونی و باروری در این زنان کمک کند. "

منبع :  شرکت فناوری بن یاخته   https://bonbiotech.ir/

 

https://www.bitsdujour.com/profiles/ojlrHu

https://letterboxd.com/TamikaHayes2/

https://www.mapleprimes.com/users/TamikaHayes2

https://www.intensedebate.com/people/TamikaHayes21

 

 

https://setiathome.berkeley.edu/show_user.php?userid=11314663

https://independent.academia.edu/JennyTucker48

http://edu.fudanedu.uk/user/tamikahayes2/

http://fudanedu.uk/user/tamikahayes2/

http://jobs.ict-edu.uk/user/tamikahayes2/

http://ict-edu.uk/user/tamikahayes2/

https://my.carthage.edu/ICS/Academics/EXS/EXS_3070__UG16/RC_2017_UNDG-EXS_3070__UG16_-01/Announcements.jnz?portlet=Announcements&screen=View+Post&screenType=next&&Id=83ce44f0-6636-42ef-8426-baa8ecf00c0b

https://ez*******.cityu.edu.hk/login?url=https://bonbiotech.ir/

http://entrance-exam.net/forum/members/tamikahayes2.html

http://history.lib.ntnu.edu.tw/wiki/index.php/%E4%BD%BF%E7%94%A8%E8%80%85:TamikaHayes2